Wednesday, July 11, 2012

34 minggu...

Salam...pembuka bicara..=D

Waahhh!!!!! dah lame betol x update blog ni...mood nk menulis blog xbape nak ada,lagi2 dalam keadaan sekarang ni..heheee ayat xleh blaaa aje rase.sebenarnye malas tu yang watkan aku jadi cm gini..hadoiiiii.
Sekarang ni da masuk minggu ke 34 kiranya dah 8 bulan lebih babyku sayang ni..=D(keterujaan yang teramat)..kalau x ada apa-apa aral mayb aku akan bercuti awal balik ke kg klate untuk besalin..bak kata en pami kene bjaga-jaga lagipun die dok jauh belah utara takut jadi apa-apa at least ma & abah ada kalau kt kg...maknenye aku start pose nnti kat kg lahh nampaknye....hehehhuuuheee...bestnye!!!!!!=D cuti bergaji..oopssss..=) x saba sangat dah ni nak tggu baby lahir..name????haaaa dah ada kompemm...cuma xleh nk publish aje lagi...biar rahsia dlu bak kata dato ct yang comel tu...apa-apa pun harap2 semuanya dpermudahkan ALLAH SWT...amin.

*** emm kat atas ni pic aku n en pami time ni dah 8 bulan..en pami pun dah 8 bulan gak la kot gamaknye..hehehhe***

No comments:

Post a Comment

Post a Comment